×

Felmeddelande

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /web/se/besolutions.se/includes/file.phar.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? i include_once() (rad 1387 av /web/se/besolutions.se/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters i drupal_get_feeds() (rad 394 av /web/se/besolutions.se/includes/common.inc).

Om oss

Roligt att du vill veta mer om oss!

Vi älskar kreativitet och drivkraft, det är därför som vi jobbar med entreprenörer och ideellt engagerade personer.

Vi inspireras av er som brinner för det ni jobbar med. Ni är anledningen till att vi existerar!

Vi existerar för att hjälpa er att få mer tid till er kärnverksamhet, så att ni kan fokusera på det som ni är bäst på och brinner för - vi tar hand om resten.

Historia

beSolutions AB grundades i januari 2014 av Björn Ehlin. Björn har under många år drivit företag och varit ideellt engagerad.

I kontakten med kunder, vänner och kollegor, såg Björn att många drivna och engagerade personer lade ned mycket tid på saker som "måste göras", istället för att fokusera på sin kärnverksamhet som de brann för. Detta såg Björn som ett slöseri med deras tid och deras drivkraft, han ville hjälpa dem att frigöra tid så de kunde fokusera på sin kärnverksamhet. Därför startade han beSolutions - så fler drivna och engagerade personer får möjlighet att fokusera på det som de brinner för.

Företagsfakta

Namn: beSolutions AB
Organisationsnummer: 556961-3135
Säte: Trollhättan

Godkänd för F-skatt.
Momsregistreringsnummer: SE556961313501
Bankgiro: 245-4551

Postadress: Slättbergsvägen 13A, 461 41 Trollhättan